Elmas Kesimleri

11-03-2022 18:01
Elmas Kesimleri
YUVARLAK

Yuvarlak kesim pırlantaların gelenekselliğine kapılmamak elde değil, zamansız, klasik ve parlaklığıyla mükemmel ışıltılar oluşturur. Sade ve şıklık istiyorsanız yuvarlak kesim pırlantalar tam size göre.
 

PRENSES 

Prenses kesim pırlanta, ters  bir piramit gibidir, üstü karedir, dört eğimli kenarı vardır ve bir noktadan içeri girer. Formu, temiz çizgileriyle modern ve çağdaştır. En popüler fantazi pırlanta şekillerinden biri olup, maksimum ışıltı oluşturmak için tasarlanmıştır. 

 

YASTIK 

Yastık kesimi, taşın parlaklığını arttırmak için köşeleri yuvarlatılmış ve büyük fasetleri olan kare-dikdörtgen bir kesimdir. Eşsiz şekli aynı zamanda tüm ışığı yakalayan sürekli değişen bir etki oluşturur. En eski kesimler arasında yer alan bu kesim geçmiş, şimdi ve geleceğin mükemmel bir kombinasyonu.

 OVAL

Uzun kesim zarif görünümü ile büyüleyicidir. Oval kesimle birlikte pırlanta olduğundan daha büyük gözükür, uzun ve ince parmakları vurgulamak için  mükemmel bir tercih.

 

DAMLA

Damla şeklindeki pırlantalar hem moda hem de eğlenceli, tarzınıza zarif bir dokunuş katmak için Damla kesim uygun bir seçim olacaktır.
Sizlere bir tüyo, her şekilde kullanabilmenize rağmen, genel kullanım sivri ucu tırnaklarınıza doğru çevirmektir bu sayede parmaklarınız daha ince görünecek.

 

MARKİZ

Romantik bir hikayesi olan Markiz, uzatılmış şekli ile daha büyük bir boyut görüntüsü verecektir. Göz şeklinde kesim olarak da anılır ve parmaklarda uzun ve ince bir görünüm oluşturmasıyla bilinir. Bu harika kesim ile tüm ihtişamı üzerinizde taşıyabilirsiniz.

KALP 

En güzel şekillerden biri, aynı zamanda cesur bir seçim. Her gün göreceğiniz bir şey değil ve kesinlikle sizi kalabalığın arasından sıyrılacak. Bu kesim ışıltılı şekliyle simetriyi vurgular. 

 

BAGET 

Vintage ve çağdaş bir sıçrama! Bu kesim, adını şekil benzerliği ile Fransız ekmeğinden alır. Art Deco dönemini anımsatan bir kesimdir ve modern minimalizmi de içinde taşır. Baget kesim ince, uzun ve dikdörtgen bir şekil olarak görünür. Genellikle zümrüt kesim ile karıştırılsa da, baget kesim genellikle daha küçük karatlarda tercih edilir ve ayrıca kare köşelere, zümrüt kesim ise diyagonal kesimlere sahiptir. 

 

ZÜMRÜT

Bu kesim zarafet ve incelik içindir. Gösterişli ve coşkuludur ve sofistike bir görünüm yaratır. Eşsiz dikdörtgen yüzleri de benzersiz bir optik görünüm yaratır. Pırlantanın gerçek güzelliğini ortaya çıkarmak için göz kamaştırıcı bir vitrin olacak. Bu kesim çok popüler ve uluslararası bir trend. 


 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.